Professzionális alacsony lábas fedővel, 40x25 cm-es méretekkel és 31,4 literes kapacitással. A Yato professzionális konyhai felszerelését professzionális használatra tervezték a vendéglátóiparban. Tökéletes mindenféle étel elkészítéséhez.
Kiváló minőségű 21/0 rozsdamentes acélból készült, amelyet kifejezetten a vendéglátóipari használatra fejlesztettek ki. Az ilyen típusú acélból készült edények legfontosabb előnye a hővezetés, amely akár 30%-kal nagyobb, mint a standard 304-es acélból készült edényeké. Emellett jellemzőjük a megnövekedett ellenállás a mechanikai sérülésekkel és a szerves savak valamint a mosószerek hatásaival szemben. Ezért alkalmasak mosogatógépben történő mosásra, és ellenállnak az intenzív felületi súrolásnak.
Ami fontos, a 21/0 típusú acélból készült edények nem tartalmaznak káros mangánt és nikkelt.
A speciális kapszula alj szerkezete egyenletesen osztja el a hőt az alj teljes felületén, ami növeli a hőhasznosítás mértékét és a főzési hatékonyságot. Ez közvetlenül befolyásolja a minőséget és a szakács kényelmét. Ez a megoldás csökkenti az ételek leégésének kockázatát is.
A ferromágneses betét az aljban lehetővé teszi a YATO edények használatát bármilyen típusú tűzhelyen, mint például:
- elektromos
- indukciós
- gáz
- kerámia
Az edény oldalfalai és fedője vastag acélból készültek, amely hosszabb ideig tartja a hőmérsékletet, mint a standard 304 típusú acél edények.
A YATO edények rendkívül masszív és nem melegedő, erősen rögzített fogantyúkat használnak. Ez garantálja a biztonságot és a hosszú távú tartósságot.
Professzionális használatra tervezték a vendéglátóiparban. Tökéletes mindenféle étel főzéséhez.
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK