Multifunkcionális Air Fryer
Ez a multifunkcionális Air Fryer nemcsak sütésre alkalmas, hanem kiolvasztásra, újramelegítésre, sütésre és grillezésre is. Ajánlott sült krumpli, hús, hal, zöldségek és sütemények elkészítéséhez.
- 1800W teljesítmény: lehetővé teszi az ételek gyors elkészítését.
- Akár 80%-kal kevesebb zsír: mint egy hagyományos olajsütőben.
- Tartály kapacitása: 5,2 liter.
- Tál kapacitása: 8 liter.
- Gyors felfűtés és egyenletes hőeloszlás.
- Intuitív, manuális hőmérséklet (80-200°C) és idő (0-30 perc) szabályozás.
- Tapadásmentes bevonat: a tál és a kosár tapadásmentes bevonattal rendelkezik.
- Könnyű tisztítás: mosogatógépben mosható tartozékok.
- Automatikus kikapcsolás: amikor az Air Fryer eléri a megfelelő hőmérsékletet, majd újraindul, ha a hőmérséklet csökken.
- Ellenőrző lámpa.
- Beeper: jelzi, amikor a fűtés befejeződött.
- Túlmelegedés elleni védelem.
- Kettős fogantyúzár: megakadályozza, hogy a kosár elváljon a táltól.
- Kábel hossza: 1 méter.
- Air Fryer méretei: 33 x 40 x 36 cm (hosszúság x szélesség x magasság).
- Kiegészítők: edényválasztó, amely a tálat két részre osztja.
- Rozsdamentes acél elemek: a burkolaton.
LÉGSÜTÉS - Az Air Fryer kontúros formája és a levegő termo-cirkulációja egyenletesen melegíti az ételt, így kívül ropogós, belül pedig omlós lesz.
ZSÍRMENTES ÉTELEK - használj kevés vagy egyáltalán nem olajat.
ÉTEL SOKSZÍNŰSÉG - A tál és kosár szerkezetének, valamint a széles hőmérséklet-szabályozási tartománynak (80-200°C) köszönhetően sokféle étel elkészítésére alkalmas.
EGÉSZSÉGES VÁLASZTÁS - A hagyományos olajsütőkkel ellentétben nem igényel mély sütést, így sokkal egészségesebben készíthetők el az ételek. Egyél egészségesen és finoman.
Tippek az Air Fryer használatához:
- Air Fryer használata: Az ételek Air Fryerben történő elkészítése előnyöket biztosít a hagyományos sütőben vagy olajsütőben történő elkészítéshez képest.
- Koleszterin csökkentése: A kényszerlevegő-keringetés alkalmazásával csökken az ételek zsírtartalma és koleszterin tartalma.
- Idő- és energiatakarékosság: A kényszerlevegő-keringetési módszer magas hatékonyságának köszönhetően csökkenthető az elkészítési idő és az energiafelhasználás.
- Ízminőség megőrzése: Túl sok idő és túl magas hőmérséklet könnyen megfosztja az ételeket ízminőségüktől. Az idő és hőmérséklet könnyű szabályozásával ez a probléma megoldható.
- Kevés zsír hozzáadása: Az elkészített ételek ropogósak lesznek, ha kis mennyiségű zsírt adsz hozzájuk.
- Hozzávalók keverése: Az elkészítési idő felénél a hozzávalók keverése egyenletesen melegíti őket.
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK