Multifunkcionális Air Fryer
Ez a multifunkcionális Air Fryer nemcsak sütésre alkalmas, hanem kiolvasztásra, újramelegítésre, sütésre és grillezésre is. Emellett lehetőséget nyújt gombák, gyümölcsök és más termékek szárítására 30 és 80 fok közötti hőmérsékleten. Ajánlott sült krumpli, húsok, halak, zöldségek és sütemények elkészítéséhez.
- 1800 wattos teljesítmény: lehetővé teszi az ételek gyors elkészítését.
- Akár 80%-kal kevesebb zsír: mint egy hagyományos olajsütőben.
- Sokféleképpen használható: gyors felfűtés és egyenletes hőeloszlás.
- Intuitív hőmérséklet (30-200°C) és idő (0-24 óra) szabályozás.
- 10 program és kézi mód.
- Könnyű tisztítás: mosogatógépben mosható.
- Automatikus kikapcsolás: amikor az Air Fryer eléri a megfelelő hőmérsékletet.
- Automatikus újraindítás: amikor a hőmérséklet csökken.
- Hangjelzés: jelzi a fűtés befejezését.
- Túlmelegedés elleni védelem.
Felépítés:
- Kosár kapacitása: 5,7 liter.
- Tál kapacitása: 6,4 liter.
- Tapadásmentes tál és kosár bevonat.
- Digitális érintőképernyős LED panel.
- Dupla zárómechanizmus: megakadályozza, hogy a kosár elváljon a táltól.
- Kábel hossza: 1 méter.
- Air Fryer méretei: 31 x 41 x 36,5 cm (hosszúság x szélesség x magasság).
Zsírmentes sütés:
Az Air Fryer kontúros formája és a levegő termo-cirkulációja egyenletesen melegíti az ételt, így kívül ropogós, belül pedig omlós lesz.
Zsírmentes ételek:
Használj kevés vagy egyáltalán nem olajat.
Ételek sokszínűsége:
A tál és kosár, valamint a széles hőmérséklet-szabályozási tartomány (30-200°C) lehetővé teszi különféle ételek elkészítését.
Egészséges választás:
A hagyományos olajsütőkkel ellentétben nem igényel mély sütést, így sokkal egészségesebben készíthetők el az ételek. Egyél egészségesen és ízletesen.
Tippek az Air Fryer használatához:
- Air Fryer használata: Az ételek Air Fryerben történő elkészítése előnyöket biztosít a hagyományos sütőben vagy olajsütőben történő elkészítéshez képest.
- Koleszterin csökkentése: A kényszerlevegő-keringetés alkalmazásával csökken az ételek zsírtartalma és koleszterin tartalma.
- Idő- és energiatakarékosság: A kényszerlevegő-keringetési módszer magas hatékonyságának köszönhetően csökkenthető az elkészítési idő és az energiafelhasználás.
- Ízminőség megőrzése: Túl sok idő és túl magas hőmérséklet könnyen megfosztja az ételeket ízminőségüktől. Az idő és hőmérséklet könnyű szabályozásával ez a probléma megoldható.
- Kevés zsír hozzáadása: Az elkészített ételek ropogósak lesznek, ha kis mennyiségű zsírt adsz hozzájuk.
- Hozzávalók keverése: Az elkészítési idő felénél a hozzávalók keverése egyenletesen melegíti őket.
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK