Multifunkcionális Air Fryer
Ez a multifunkcionális Air Fryer nemcsak sütésre alkalmas, hanem kiolvasztásra, újramelegítésre, sütésre és grillezésre is. Ajánlott sült krumpli, hús, hal, zöldségek és sütemények elkészítéséhez.
-
1800 wattos teljesítmény: lehetővé teszi az ételek gyors elkészítését.
-
Akár 80%-kal kevesebb zsír: mint egy hagyományos olajsütőben.
-
Kosár kapacitása: 5,2 liter.
-
Tál kapacitása: 8 liter.
-
Gyors felfűtés és egyenletes hőeloszlás.
-
Intuitív hőmérséklet (80-200°C) és idő (0-60 perc) szabályozás.
-
Digitális érintőképernyős LED panel.
-
7 program.
-
Tapadásmentes tál és kosár bevonat.
-
Könnyű tisztítás: mosogatógépben mosható tartozékok.
-
Automatikus kikapcsolás: amikor az Air Fryer eléri a megfelelő hőmérsékletet, majd újraindul, ha a hőmérséklet csökken.
-
Fényjelző.
-
Beeper: jelzi, amikor a fűtés befejeződött.
-
Túlmelegedés elleni védelem.
-
Biztonsági fogantyúzár: megakadályozza, hogy a kosár elváljon a táltól.
-
Kábel hossza: 1 méter.
-
Air Fryer méretei: 31 x 38 x 36,5 cm (hosszúság x szélesség x magasság).
-
Rozsdamentes acél elemek: a burkolaton.
Kiegészítők:
- Serpenyő: például pizzához (átmérő: 180 mm).
- Rondel: például kenyér sütéséhez (átmérő: 185 mm).
- Edénytartó.
- Kosár: (méretei: 230 x 240 mm).
Légsütés:
Az Air Fryer kontúros formája és a levegő termo-cirkulációja egyenletesen melegíti az ételt, így kívül ropogós, belül pedig omlós lesz.
Zsírmentes ételek:
Használj kevés vagy egyáltalán nem olajat.
Ételek sokszínűsége:
A tál és kosár szerkezetének, valamint a széles hőmérséklet-szabályozási tartománynak (80-200°C) köszönhetően sokféle étel elkészítésére alkalmas.
Egészséges választás:
A hagyományos olajsütőkkel ellentétben nem igényel mély sütést, így sokkal egészségesebben készíthetők el az ételek. Egyél egészségesen és finoman.
Tippek az Air Fryer használatához:
- Air Fryer használata: Az ételek Air Fryerben történő elkészítése előnyöket biztosít a hagyományos sütőben vagy olajsütőben történő elkészítéshez képest.
- Koleszterin csökkentése: A kényszerlevegő-keringetés alkalmazásával csökken az ételek zsírtartalma és koleszterin tartalma.
- Idő- és energiatakarékosság: A kényszerlevegő-keringetési módszer magas hatékonyságának köszönhetően csökkenthető az elkészítési idő és az energiafelhasználás.
- Ízminőség megőrzése: Túl sok idő és túl magas hőmérséklet könnyen megfosztja az ételeket ízminőségüktől. Az idő és hőmérséklet könnyű szabályozásával ez a probléma megoldható.
- Kevés zsír hozzáadása: Az elkészített ételek ropogósak lesznek, ha kis mennyiségű zsírt adsz hozzájuk.
- Hozzávalók keverése: Az elkészítési idő felénél a hozzávalók keverése egyenletesen melegíti őket.
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK