Tartozékok :
Tepsi 25,5 x 23 cm (hidegen hengerelt lap, tapadásmentes bevonat)
.Tálca - rács 3 darab 25,5 x 23,5 cm (rozsdamentes acél) – ideális gomba és gyümölcs szárításhoz - aszaláshoz!
csirke nyárs (rozsdamentes acél) – forgó üzemmód
nyárs készlet nyársra (rozsdamentes acél) – forgó működés
Sütőtál + fogantyú 23 cx 21 x 9cm (hidegen hengerelt lap, tapadásmentes bevonat)
Kosár 23 x ø14cm (rozsdamentes acél) – forgó üzemmód
nyársnyél
SÜTÉS LEVEGŐ FELHASZNÁLÁSSAL:
- a sütő kontúros formája és a levegő termocirkulációja egyenletesen melegíti az ételt, így kívül ropogós, belül pedig puha.
AZ OLAJJAL KÉSZÜLŐ ÉTEL - használjon kevés olajat vagy AKÁR egyáltalán ne használjon olajat.
– a számos tartozéknak és a széles hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően különféle ételeket készíthet
A hagyományos olajsütőkkel ellentétben nem kell zsírban sütni, így sokkal egészségesebb ételkészítést tesz lehetővé. Egyél egészségesen és ízletesen.
Tippek a zsírmentes sütő használatához:
A zsírmentes olajsütő használata az ételek elkészítéséhez előnyöket biztosít a hagyományos sütőben vagy a rántással szemben.
Alacsonyabb koleszterin tartalom. A kényszerített levegőkeringés révén csökken az élelmiszer zsírtartalma és a koleszterinszint.
Időt és energiát takarít meg. Az ételkészítésnél alkalmazott kényszerkeringtetéses levegős módszer nagy hatékonyságának köszönhetően idő- és energiamegtakarítás érhető el.
Íz íz megőrzése. A túl sok idő és a túl magas hőmérséklet könnyen megfosztja az ételt íz-tulajdonságaitól. Az idő és a hőmérséklet egyszerű szabályozásával megoldhatja ezt a problémát.
Ha kis mennyiségű zsírt adunk az elkészített ételekhez, az elkészített ételek ropogósak lesznek.
Az elkészítési idő felénél összekeverve a hozzávalókat egyenletesen felforrósítjuk
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK