Professzionális nyeles lábas fedéllel, 16x9,5 cm és 1,9 liter kapacitással
A YATO Professional Kitchen Equipment nyeles lábas a vendéglátóiparban való professzionális használatra készült. Tökéletes mindenféle párolt étel elkészítéséhez. Kiváló minőségű 21/0 rozsdamentes acélból készült, amelyet kifejezetten a vendéglátóipari használatra fejlesztettek ki. A legfontosabb előnye az ilyen típusú acélból készült nyeles lábasoknak, hogy akár 30%-kal jobb hővezetést biztosítanak a 304-es acélból készült hagyományos nyeles lábasokhoz képest. Emellett nagyobb ellenállást mutatnak a mechanikai sérülésekkel, valamint az organikus savakkal és a tisztítószerekkel szemben. Ezért alkalmasak mosogatógépben való mosásra, és ellenállnak az intenzív súrolásnak. Fontos megjegyezni, hogy a 21/0 acél nyeles lábasok nem tartalmaznak káros mangánt és nikkelt.
A speciális kapszula alj szerkezet egyenletesen osztja el a hőt az alj egész területén, ami növeli a hőhasznosítás és a főzési hatékonyság mértékét. Ez közvetlenül hozzájárul a lábas minőségéhez és a séf munkájának kényelméhez. Ez a megoldás csökkenti az ételek leégésének kockázatát is. Az aljban található ferromágneses betét lehetővé teszi a YATO nyeles lábas használatát bármilyen típusú tűzhelyen, például:
- elektromos
- indukciós
- gáz
- kerámia
A lábas és a fedél oldalfalai vastag acélból készültek, ami hosszabb ideig tartja meg a hőt, mint a hagyományos 304-es acél edények. A YATO nyeles lábasok rendkívül masszív és nem melegedő, szilárdan rögzített fogantyúkkal vannak ellátva. Ez garantálja a biztonságot és a tartósságot hosszú éveken át. Professzionális felhasználásra tervezve a vendéglátóiparban, tökéletes mindenféle étel elkészítéséhez.
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK