A szabadon álló YATO kamrás vákuumcsomagoló 420 mm-es hegesztési szélességgel rendelkezik. A kamrás vákuumcsomagoló nagyon hasznos eszköz minden vendéglátóipari létesítményben. Ennek oka, hogy lehetővé teszi az élelmiszerek vákuumcsomagolását, ami oxigén nélkül sokkal hosszabb ideig megőrzi a frissességét. Az ilyen módon csomagolt termékek ezután nagyon hosszú ideig tárolhatók hűtőszekrényben vagy fagyasztóban. Ez minimalizálja a fel nem használt termékek kidobásával járó hulladékot, vagy amikor lejárati idejük közeleg. Emellett lehetőséget ad szezonális termékek tárolására is. A vákuumcsomagolás ideális élelmiszerek pácolásához is. A vákuumnak köszönhetően a pác sokkal mélyebben behatol a termékbe, ami sokkal jobb eredményeket tesz lehetővé a hagyományos módszerekkel szemben. Elengedhetetlen az egyre népszerűbb sous vide elkészítéséhez is. A kiváló minőségű, akár 20 m³/h kapacitású szivattyú és a kamra mindkét oldalán elhelyezett, akár 420 mm szélességű hegesztőszár nagyon gyors csomagolást tesz lehetővé még nagy zsákok esetén is. A teljesen automatikus csomagolási folyamat és a hegesztési idő beállításának lehetősége sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszi a munkát. A beépített digitális kijelző és nyomásmérő könnyen olvasható, és teljes körű ellenőrzést biztosít a teljes csomagolási folyamat felett. A YATO márkájú vákuumcsomagoló gép a legmagasabb minőségű alapanyagokból készült. A 440x310x75 (125) méretű vákuumkamra vastag és szilárd rozsdamentes acélból készült, ami nagyon hosszú élettartamot garantál. A lekerekített formák megkönnyítik a tisztántartást. A csomagológép fedele nagyon szilárd, átlátszó műanyagból készült, amely lehetővé teszi a csomagolási folyamat követését és teljes ellenőrzését. Ezenkívül a fedélnek van egy mélyedése, amely tovább növeli a kamra magasságát 75 mm-ről 125 mm-re, lehetővé téve nagyobb termékek csomagolását. A YATO szabadon álló csomagológép külső méretei 555x475x910 mm, súlya 73 kg. Az egység 900W teljesítménnyel rendelkezik, és 230V ~50Hz-es hálózatról üzemel.
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK